Free cookie consent management tool by TermsFeed Fritstående dobbelt carport i stål - Beregn en pris på 2 min.

Fritstående dobbelt carport - Stål - Beregn en pris

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Med vores gratis online prisberegner kan du hurtigt og nemt beregne en vejledende pris på en fritstående dobbelt carport i stål.

En professionelt konstrueret og monteret stålcarport er et godt valg, når du vil beskytte dine biler med en slidstærk, solid og enkel løsning. Du kan være sikker på, at den carport, du investerer i, er konstrueret og monteret korrekt, at byggeriet overholder alle gældende regler og love, samt at carporten passer perfekt til dine behov.

Her på siden kan du finde nyttig information om byggeriet af en fritstående dobbelt carport i stål.

Ønsker du informationer om de øvrige carport- og garagetyper, så klik her.

Sådan beregner du prisen på din stålcarport

  1. Vælg først ‘Carport’.
  2. Vælg nu 'Stålcarport'.
  3. Vælg herefter ‘Fritstående’, og indtast størrelsen på carporten.
  4. Klik på ‘Beregn Prisen’, og indtast dine kontaktoplysninger.
  5. Du modtager din vejledende pris pr. mail.

Husk, at det er en vejledende pris, du modtager, og ikke et tilbud eller en endelig pris.

Om konstruktionen af en dobbelt fritstående stålcarport

  • Materiale: En stålcarport opføres i galvaniseret stål - stålet er påført et zinklag, der sammen med stålet har dannet en beskyttende overflade. Taget kan dækkes typisk med plast, træ eller lignende, og siderne kan desuden også afdækkes med samme materiale.
  • Størrelse: En dobbelt carport kan opføres i mange forskellige størrelser. Denne type carport er dog beregnet til 2 biler, så det er naturligvis nødvendigt, at carporten er stor nok til disse. Vores anbefaling er typisk på omkring 35 m2 til en dobbelt carport. Dog vil en carports størrelse altid bestemmes af dine ønsker, behov og bilernes størrelse.
  • Byggeriets opgaver: Stålcarportens komponenter færdigkonstrueres typisk på maskinværkstedet, og disse samles/sammensættes på dine adresse. Der støbes enten fundament, eller carporten fastgøres på anden vis. Der kan dertil installeres el og lys ved carporten.
  • Tilladelser og regler: Vær opmærksom på, at byggeriet af en carport, der er mere end 35 m2 stor, skal anmeldes til kommunen, før den opføres. Derudover er det en god idé at undersøge, om der er lokalplaner og servitutter, der kan få indflydelse på byggeriet af din stålcarport, før du går i gang med projektet.
  • Fremtidig vedligeholdelse: En stålcarport er meget slidstærk og behøver derfor ikke nogen særlig vedligeholdelse. Hvis siderne eller taget er beklædt/dækket med træ, kan disse dog på sigt få behov for vedligeholdelse i form af maling eller træbeskyttelse.

Find mere nyttig viden om byggeprojektet, byggetilladelser og andre regler her.

Få et gratis og uforpligtende møde hjemme hos dig

Når du beregner en pris med vores online prisberegner, tilbyder vi dig som en ekstra gratis service at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en kompetent, lokal fagmand om byggeriet af din carport.

Efter din prisberegning ringer vi dig derfor op - hvis et gratis møde ikke er relevant i din situation, så er du naturligvis velkommen til at takke nej til tilbuddet.

Du bestemmer selv, hvornår mødet skal finde sted, og fagmanden kommer hjem til dig. Under mødet kan du få vejledning, svar på alle dine spørgsmål og en professionel vurdering af dit projekt. Efter mødet vil fagmanden sammensætte et uforpligtende tilbud på din nye carport til dig.

Læs mere om Garage-pris.dk og vores samlede gratis service til brugerne her.

garage-pris.dk