Free cookie consent management tool by TermsFeed Fritstående carport i stål til 1 bil | Beregn din pris online nu

Fritstående stålcarport til 1 bil - beregn din pris

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Prøv vores online prisberegner, og få en vejledende pris på en fritstående stålcarport til 1 bil pr. mail - hurtigt, nemt og uforpligtende.

En stålcarport er en slidstærk, solid og fleksibel løsning for dig, der gerne vil sikre bilen mod vind og vejr. En professionelt funderet og konstrueret stålcarport er det bedste valg, når du vil have en carport, der holder i årevis og kan modstå efterårsstormene og snemasserne om vinteren.

Denne side handler om opførelsen af en fritstående enkelt stålcarport - du finder her bl.a. en vejledning til, hvordan du beregner en pris på denne opgavetype.

Vil du også have information om de andre former for carporte og garager i prisberegneren, så klik her.

Sådan beregner du en pris på din stålcarport

 1. Start med at vælge ‘Carport’ i prisberegneren øverst på siden.
 2. Vælg nu ‘Stålcarport’ og herefter ‘Fritstående’.
 3. Indtast nu grundarealet i m2.
 4. Vælg til sidst, om du vil have et redskabsrum i forbindelse med stålcarport og afdækning af en eller flere sider.
 5. Tryk ‘Beregn Prisen’, og indtast dine kontaktoplysninger.
 6. Du modtager nu din vejledende pris pr. mail.

Husk, at det er en vejledende pris, du modtager - ikke et tilbud eller en endelig pris.

Om opførelsen af din stålcarport

 • Materiale: En stålcarport konstrueres normalt af galvaniseret stål. Galvanisering er en proces, hvor stålet styrkes ved påføring af et zinklag. Til tagdækningen anvendes typisk lette og enkle materialer som plast eller træ - tal med din fagmand om dine muligheder for at vælge det tagmateriale, der passer dig bedst.
 • Størrelse: En stålcarport til en enkelt bil kan fylde ganske få m2. Vi anbefaler generelt et grundareal på ca. 20 m2 til en enkelt carport. Husk med fordel at tage højde for, at carporten gerne skal kunne dække en gennemsnitsbil - også selvom du selv har en lille bil. Ellers kan det blive svært at sælge huset på et senere tidspunkt eller gøre det umuligt at skifte til en større bilmodel.
 • Byggeriets opgaver: Stålcarportens enkeltdele færdiggøres normalt på maskinværkstedet, herunder også det eventuelle redskabsrum. Herefter leveres delene til din adresse, hvor carporten samles. Der støbes evt. et fundament, eller stålcarportens ben graves ned, så carporten står stærkt og solidt på din grund. Der installeres evt. el og lys.
 • Tilladelser og regler: En carport på under 35 m2, der overholder retningslinierne i lokalplanen og bygningsreglementet og ikke begrænses af servitutter for grunden, kræver hverken anmeldelse til kommunen eller byggetilladelse. Det er dog bedst at være på den sikre side, så spørg altid en fagmand til råds, hvis du er i tvivl.
 • Fremtidig vedligeholdelse: En galvaniseret stålcarport er meget slidstærk og modstandsdygtig overfor vind og vejr - derfor vil det ofte også kun være sideafdækningen og tagdækningen, der vil kræve vedligeholdelse, eksempelvis hvis disse er lavet af træ.

Find nyttig viden om servitutter, lokalplaner, byggeprocessen mv. her.

Få et gratis møde med en fagmand om din stålcarport

Vi tilbyder, som en ekstra gratis service til vores brugere, at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en lokal fagmand om leveringen og monteringen af din nye stålcarport.

Til mødet vil du få råd og vejledning om dine muligheder, svar på dine spørgsmål og en endelig pris på leveringen og monteringen af din stålcarport.

Dit møde er helt gratis, og efter mødet er du på ingen måde forpligtet til at tage imod fagmandens tilbud.

For at få dit gratis møde behøver du bare beregne en pris med vores online prisberegner - herefter kontakter vi dig hurtigst muligt for at arrangere dit møde i fællesskab med dig.

Du kan læse en vejledning til vores prisberegner og vores samlede service her.

garage-pris.dk