Free cookie consent management tool by TermsFeed Fritstående carport til 1 bil i træ - Beregn en pris på 2 min.

Fritstående carport til 1 bil i træ - Beregn pris

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Brug vores online prisberegner til at beregne en vejledende pris på en fritstående carport i træ til 1 bil - hurtigt, nemt og helt gratis.

En fritstående carport i træ, der er opført af en kyndig og kompetent fagmand, udstråler kvalitet og stabilitet og bygges, så den passer perfekt til dine behov og ønsker. Dertil kan du også være sikker på, at carporten overholder alle regler og love om byggeriet af en fritliggende carport.

Her på siden kan du finde nyttig information om byggeriet af en ny fritstående træcarport til 1 bil, herunder også en vejledning til hvordan du beregner en pris på denne opgavetype.

Ønsker du information om andre carport- eller garagetyper, så klik her.

Sådan beregner du prisen på din carport

 1. Start med at vælge ‘Carport’ i prisberegneren øverst på siden
 2. Vælg nu 'Træcarport' og herefter ‘Fritstående’.
 3. Indtast størrelsen i m2.
 4. Angiv nu, om du gerne vil have et redskabsrum i forbindelse med din træcarport samt afdækning af en eller flere sider.
 5. Klik på ‘Beregn Prisen’, og indtast dine kontaktoplysninger.
 6. Du modtager nu din vejledende pris på carporten pr. mail.

Husk, at det er en vejledende pris, du beregner, og altså ikke et tilbud eller en endelig pris. Ønsker du en endelig pris/et tilbud på din nye carport, anbefaler vi, at du anvender vores gratis service og afholder et personligt møde med en kompetent, lokal fagmand.

Om byggeriet af en enkelt fritliggende carport i træ

 • Materiale: Til byggeriet af en carport i træ kan man anvende de fleste hårde træsorter, herunder eg, ask, cedertræ, bøg, lærk o.l. - du har rig mulighed for at vælge en træsort, der giver et moderne, nutidigt udseende. Spørg gerne din fagmand til råds, når du skal vælge materialer. Dertil kan du vælge bl.a. tegl, tagpap, eternit, træ, plast mv. til tagdækningen.
 • Størrelse: Da der ikke findes standardmål for garager og carporte, vil din carports størrelse altid være afhængig af dine behov, dine ønsker og forholdene på din grund. Typisk vil en carport dog have et grundareal på 15-25 m2.
 • Byggeriets opgaver: I forbindelse med byggeriet af din carport vil det typisk være nødvendigt at udføre en række bygge- og monteringsopgaver, bl.a. udgravning, etablering af fundament, opbygning af den bærende konstruktion, tagdækning, evt. afdækning af en eller flere af carportens, evt. installering af el og udendørs belysning, evt. byggeriet af et redskabsrum mv.
 • Tilladelser og regler: En carport af denne type har oftest et m2-tal, der er mindre end de 35 m2, som gør, at man skal anmelde byggeriet. Er din carport mellem 35-50 m2, skal du dog anmelde byggeriet til kommunen, før du bygger. Derudover er det vigtigt at byggeriet overholder alle regler og servitutter angivet i bygningsreglementet og lokalplanen samt i retningslinjerne opstillet af din grundejerforening.
 • Fremtidig vedligeholdelse: En træcarport vil typisk få brug for nogen vedligeholdelse efter en periode. Træ påvirkes nemlig af vind, vejr og andre forhold, og derfor kan det være nødvendigt at lakere eller male carporten efter nogen tid. Hvor ofte og hvor omfattende vedligeholdelsen bør udføres, afhænger blandt andet af trævalg og valg af træbeskyttelse.

Find mere nyttig information om byggeriet af din træcarport her.

Få hjælp til dit byggeprojekt - sådan gør du

Vil du gerne have indblik i dine muligheder for at bygge en ny carport i træ samt gratis råd og vejledning om dit byggeprojekt, så vil vi gerne hjælpe dig.

For at hjælpe vores brugere godt videre i deres byggeprojekter tilbyder vi nemlig at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en lokal fagmand.

Fagmanden vil komme hjem til dig, bese din grund, give dig vejledning om dine muligheder og svare på alle dine spørgsmål. Efter mødet vil fagmanden sammensætte et uforpligtende tilbud på din træcarport. Dette tilbud er du selvfølgelig på ingen måde forpligtet til at tage imod.

Du får dit gratis møde ved at indtaste dine kontaktoplysninger i vores prisberegner øverst på siden - vi sørger for at kontakte dig hurtigst muligt herefter.

Du er naturligvis velkommen til at takke nej til mødet, hvis det ikke er relevant i din situation.

Find en vejledning til vores prisberegner og vores samlede gratis service her.

garage-pris.dk