Free cookie consent management tool by TermsFeed Carport i stål som tilbygning/sidehængt | Garage-pris.dk

Carport i stål som tilbygning/sidehængt - Beregn din pris

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Med vores online prisberegner kan du hurtigt og nemt beregne en vejledende pris på en ny stålcarport - helt gratis og uforpligtende.

En ny stålcarport kan udformes, så den passer perfekt til dine særlige behov samt forholdene på din grund, og så den udstråler kvalitet og holdbarhed. Når man får hjælp til opgaven fra en kyndig fagperson er man sikker på at carporten ser godt ud og er monteret sikkert og forsvarligt ved/på huset.

Siden her indeholder en oversigt over udformningen og monteringen af en enkelt carport i stål, sidehængt eller som tilbygning, og hertil også en vejledning til, hvordan du beregner en pris på opgavetypen.

Du kan finde information om de andre carport- og garagetyper i prisberegneren her.

Sådan beregner du en pris på din carport

  1. Vælg som det første ‘Carport’ i vores prisberegner.
  2. Herefter vælger du ‘Stål’ og så ‘Sidehængt/tilbygning’.
  3. Indtast grundarealet i m2.
  4. Nu vælger du, om din carport skal have et redskabsrum, og om en eller flere af siderne skal dækkes.
  5. Klik til sidst ‘Beregn Prisen’, og indtast dine kontaktoplysninger.

Husk, at du beregner en vejledende pris med vores prisberegner - ikke en endelig pris eller et tilbud på en ny carport. Et tilbud på en ny carport kan kun indhentes efter et personligt møde med en fagmand.

Om byggeprojektet

  • Materiale: En carport af denne type udformes typisk af galvaniseret stål. Galvanisering er en proces, der styrker og beskytter stålet mod rust, ved at påføre det en zinkbelægning. Derudover er det muligt at beklæde sider og tag med træ, plast eller lignende.
  • Størrelse: Der findes ingen standardmål for garager og carporte - din carports størrelse afhænger af dine behov og ønsker. Typisk har en carport et grundareal på 15-25 m2. Din carport kan dog bygges meget mindre og større end dette - søg gerne råd hos en kompetent fagmand for at finde den bedste størrelse til dine behov.
  • Byggeriets opgaver: Carporten sammensvejses og færdiggøres typisk før levering. Herefter støbes der fundament i forbindelse med monteringen af carporten, eller carporten fastgøres forsvarligt på en anden måde. Ved en sidehængt carport monteres carporten på en af husets sider. Herefter kan man eventuelt installere udendørs belysning eller andre el-installationer.
  • Tilladelser og regler: Typisk vil du ikke skulle søge om tilladelse eller anmelde byggeriet til kommunen, hvis der er tale om en lille carport. Det er dog altid bedst at dobbelttjekke, for at være sikker på, at alle regler er overholdt, før carporten monteres. For at få vished bør du tjekke i bygningsreglementet, lokalplanen og hos din grundejerforening.
  • Fremtidig vedligeholdelse: En stålcarport er meget slidstærk. Når stålet galvaniseres sikres det nemlig mod rust - hvis der er træbeklædning på siderne eller taget, kan det dog ske, at denne vil få behov for vedligeholdelse i fremtiden.

Find mere nyttig viden om dit byggeprojekt her.

Få et gratis møde hjemme hos dig om din nye carport

For at sikre os at du får den bedste start på dit byggeprojekt, tilbyder vi at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en lokal fagmand - helt gratis og uforpligtende.

Mødet vil finde sted hjemme hos dig, du bestemmer selv tidspunktet, og efter mødet er du på ingen måde forpligtet til at tage imod fagmandens tilbud.

Via dit gratis møde vil du få svar på dine spørgsmål, indsigt i dine muligheder og en endelig pris/et tilbud på din nye carport.

Du er naturligvis velkommen til at takke nej til dit gratis møde, når vores medarbejder ringer dig op efter din prisberegning.

Du kan læse en vejledning til vores prisberegner og vores samlede gratis service her.

garage-pris.dk