Free cookie consent management tool by TermsFeed Carport i træ til 2 biler - sidehængt/tilbygning | Garage-pris.dk

Dobbelt carport i træ som tilbygning/sidehængt

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Med vores online prisberegner kan du beregne en vejledende pris på en dobbelt carport i træ, sidehængt eller som tilbygning, og få indsigt i prisniveauet med det samme.

At en carport er sidehængt eller bygget som en tilbygning, betyder at den er opført som en senere “tilføjelse” til dit hus. En sidehængt carport er derudover fastgjort til murværket eller tagkonstruktionen til carportens ene side.

Her kan du læse en overordnet vejledning til carporte i træ til to biler, herunder en vejledning til hvordan du beregner en vejledende pris på denne type carport.

Er du interesseret i at vide mere om de andre typer carporte og garager, som du kan beregne priser på, så kan du klikke her.

Sådan beregner du prisen på din carport

 1. Start med at vælge ‘Carport’.
 2. Vælg nu materialet og herefter ‘Sidehængt/tilbygning’.
 3. Indtast grundarealet i m2.
 4. Vælg, om du vil have et redskabsrum i forbindelse med din carport, samt om nogen af siderne skal tildækkes.
 5. Klik på ‘Beregn Prisen’, og indtast dine kontaktoplysninger.
 6. Du modtager nu din vejledende pris pr. mail.

Vær opmærksom på, at det, du modtager, er en vejledende pris. Du modtager altså ikke en endelig pris eller et tilbud pr. mail. Et tilbud på byggeriet af en carport kan kun indhentes efter en samtale med en fagmand, som kan tage bestik af dine præcise ønsker og behov.

Om byggeriet af din carport i træ

 • Materiale: En carport kan bygges i de fleste hårde træsorter, heriblandt eg, ask, bøg, cedertræ mv. Til selve taget kan man vælge imellem mange forskellige materialer, herunder tegl, tagpap, eternit og plast. Vælg altid et materiale, der passer til huset overordnede stil og udtryk for at få det bedste resultat.
 • Størrelse: En dobbelt carport, er en carport, hvor der er plads til to biler. Derfor er det en god idé at bygge en carport med rigelig plads. Typisk vil du skulle regne med et grundareal på mindst 30 m2, men vær opmærksom på, at størrelsen godt kan variere alt efter din biltype og forholdene på din ejendom.
 • Byggeriets opgaver: I forbindelse med byggeriet af en carport vil man typisk skulle have udført en række opgaver, herunder udgravning, etablering af fundament, opbygning af træskelet, evt. afdækning af carportens sider, tagkonstruktion og tagdækning mv. Visse vil også have brug for at få installeret el til udendørs belysning.
 • Tilladelser og regler: Det er vigtigt at skaffe sig overblik over de gældende regler og servitutter i bygningsreglementet og lokalplanen, før du bygger carport. Alt efter din carports størrelse, kan det være nødvendigt at anmelde byggeriet til kommunen eller måske indhente byggetilladelse, før byggeriet påbegyndes.
 • Fremtidig vedligeholdelse: Det er vigtigt at huske, at når man bygger i træ, så vil den nye carport kræve nogen vedligeholdelse i fremtiden for at bevare sit gode udseende. Hvor ofte carporten skal vedligeholdes, afhænger af trætypen og træbeskyttelsen, du vælger.

Du kan finde mere nyttig information om dit byggeprojekt her.

Få et gratis møde om dit carport-byggeri

Som en gratis service til vores brugere tilbyder vi at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en lokal fagmand om din nye carport.

Mødet vil finde sted hjemme hos dig, og efter mødet vil du få et konkurrencedygtigt tilbud på din nye carport, som du naturligvis på ingen måde er forpligtet til at tage imod.

Under mødet vil du få svar på alle dine spørgsmål og afklaring på, hvilken løsning der er den bedste for dig i din situation.

For at få dit gratis møde behøver du bare indtaste dine kontaktoplysninger i prisberegneren - vi sørger for at kontakte dig hurtigst muligt herefter. Vil du gerne “springe køen over”, så er du også mere end velkommen til at kontakte os direkte og tale med en kundeservicemedarbejder med det samme.

Du kan læse mere om Garage-pris.dk og vores samlede gratis service her.

garage-pris.dk