Free cookie consent management tool by TermsFeed Tilbygning - Sidehængt carport i træ | Beregn din pris online nu

Carport i træ til 1 bil som tilbygning/sidehængt

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Beregn en pris på en carport i træ, sidehængt eller som tilbygning, med vores online prisberegner og få indblik i prisniveauet for dit byggeprojekt med det samme - helt gratis og uforpligtende.

Når man bygger en carport som tilbygning, bygger man en carport der “hænger sammen” med huset. Det vil altså sige, at man i mange tilfælde vil være i stand til at gå direkte fra hoved- eller bagdøren og ud til bilen. En sidehængt carport fastmonteres på selve huset, sådan at husets ydervæg bliver bærende for carporten.

Her kan du læse en overordnet beskrivelse af denne opgavetype, og hertil også en vejledning til, hvordan du beregner en vejledende pris på en enkelt carport i træ, sidehængt eller som tilbygning.

Vil du gerne finde information om de andre typer carporte og garager i vores prisberegner, så klik her.

Sådan beregner du din pris

 1. Vælg ‘Carport’ i prisberegneren øverst på siden.
 2. Vælg materialet og herefter ‘Sidehængt/tilbygning’.
 3. Indtast grundarealet i m2.
 4. Vælg til sidst, om du vil have et redskabsrum i forbindelse med din nye carport, samt om nogen af siderne skal tildækkes.
 5. Tryk ‘Beregn Prisen’ og indtast dine kontaktoplysninger.
 6. Du modtager nu din vejledende pris pr. mail.

Bemærk, at det, du beregner, er en vejledende pris - ikke et tilbud eller en endelig pris. For at få et tilbud på en ny carport er det nødvendigt at tale med en fagmand personligt, som kan afdække alle dine ønsker og behov og give dig en konkurrencedygtig pris.

Om at bygge en carport i træ

 • Materiale: En carport kan bygges i mange forskellige hårde træsorter, herunder eg, ask, bøg, lærk mv. Materialevalget er vigtigt for det overordnede resultat, da hver træsort har sin egen farve og tekstur - spørg derfor gerne din fagmand til råds om dette. Til selve taget kan du også vælge imellem mange forskellige løsninger, heriblandt tegl, tagpap, eternit, plast mv.
 • Størrelse: En enkelt carport (en carport til 1 bil) kan bygges med varierende grundarealer. Du kan bygge en carport på ganske få m2, hvis du ikke har så meget plads. Det er dog godt at huske, at husets salgbarhed øges ved at bygge en carport, der passer til de fleste bilstørrelser.
 • Byggeriets opgaver: I forbindelse med byggeriet af en carport er der visse delopgaver, der skal udføres. Blandt disse finder man udgravning, etablering af fundament, konstruktion af træskelettet, evt. afdækning af carportens sider, tagkonstruktion og tagdækning mv. Vælger man at bygge en sidehængt carport skal trækonstruktionen desuden fastgøres til husets ydermur.
 • Tilladelser og regler: Det er vigtigt at have overblik over alle regler i forbindelse med nybyggeri af en carport. Husk bl.a. at tjekke lokalplanen for at se, om der er særlige servitutter for dit område og sæt dig ind i reglerne for anmeldelse af byggeri og byggetilladelser, før dit byggeprojekt begynder. Er du i tvivl, så spørg gerne din fagmand til råds.
 • Fremtidig vedligeholdelse: Når du bygger en carport i træ, så er det vigtig at vide, at du kan forvente at skulle udføre nogen vedligeholdelse af carporten i fremtiden. Valg af den rette trætype og den rette træbeskyttelse kan dog gøre din carport mere modstandsdygtig overfor vind og vejr.

Du kan finde mere nyttig viden til dit byggeprojekt her.

Få et uforpligtende tilbud på din nye carport

Da vi kun er i stand til at levere en vejledende pris gennem vores online prisberegner, tilbyder vi som en ekstra gratis service at arrangere et gratis møde med en lokal fagmand, hvor du kan få en endelig pris/et tilbud på din nye carport.

Dette møde er helt gratis og fuldstændigt uforpligtende - du betaler altså ikke noget, og du er på ingen måde forpligtet til at tage imod fagmandens tilbud efterfølgende.

Til dit gratis møde, der vil finde sted på din adresse, vil du få kyndig vejledning, svar på alle dine spørgsmål og et konkurrencedygtigt tilbud på din nye carport.

Hvis du ikke er interesseret i et møde på nuværende tidspunkt, så er du naturligvis velkommen til at takke nej, når vores kundeservicemedarbejder ringer dig op.

Læs mere om Garage-pris.dk og vores samlede gratis service her.

garage-pris.dk