Free cookie consent management tool by TermsFeed Dobbelt fritstående garage i træ | Beregn din pris på 2 min.

Dobbelt fritstående garage i træ - Beregn din pris

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Med vores online prisberegner kan du hurtig, nemt og uforpligtende beregne en vejledende pris på en dobbelt fritstående garage.

Når man får professionel hjælp til at opføre en dobbelt garage i træ, kan man være sikker på, at garagen bliver flot, korrekt opført og langtidsholdbar, samt at garagens udseende og stil passer ideelt til husets overordnede udseende og stil.

Her på siden finder du en oversigt over byggeriet af en dobbelt fritstående garage i træ, heriblandt en vejledning til hvordan du beregner en pris på denne opgavetype.

Du kan finde information om de andre carport- og garagetyper, som du kan beregne priser på, her.

Sådan beregner du prisen på din garage

 1. Vælg valgmuligheden ‘Garage’ i prisberegneren.
 2. Vælg så ‘Trægarage’ og herefter ‘Fritstående’.
 3. Indtast grundarealet i m2.
 4. Vælg til sidst, om du vil have et redskabsrum i din garage.
 5. Tryk ‘Beregn Prisen’, og indtast dine kontaktoplysninger.
 6. Du modtager nu din vejledende pris pr. mail.

Husk, at det du modtager er en vejledende pris og ikke en endelig pris eller et tilbud på din nye garage. Et konkret tilbud på et garagebyggeri kan kun udregnes i samarbejde med en fagmand, som kan afdække dine muligheder og behov fuldstændigt.

Om byggeriet af en dobbelt fritstående garage i træ

 • Materiale: En trægarage kan opføres i de fleste hårde træsorter, eksempelvis eg, ask, cedertræ, lærk, mv. Derudover kan du anvende materialer som tegl, tagpap, eternit, plast o.l. til tagdækningen. Vælg gerne materialer, der passer til huset og dets stil og udseende.
 • Størrelse: En dobbelt garage har typisk et grundareal på ca. 40-50 m2, dog vil din garages størrelse altid være afhængig af dine behov, samt af om du ønsker at udnytte din garage til andre formål også.
 • Byggeriets opgaver: Byggeriet af en trægarage indebærer en række opgaver som udgravning af terræn og etablering af fundament, opbygning af garagens skellet og ydervægge, isolering af garagen, tagkonstruktion og tagdækning, el-installationer, eksempelvis udendørs og indendørs belysning, montering af garageport og evt. døre og vinduer.
 • Tilladelser og regler: Når man bygger en fritliggende garage, bør man være opmærksom på at overholde alle regler opstillet af kommunen, lokalplanen, bygningsreglementet mv., herunder krav om ikke at overskride bebyggelsesprocenten på grunden, regler om anmeldelse af byggeri til kommunen eller om at indhente byggetilladelse o.l. Typisk vil du skulle anmelde byggeriet af din dobbelt garage til kommunen, før du kan begynde at bygge. Skal din dobbelt garage være større end 50 m2, er det nødvendigt at søge byggetilladelse, før du bygger.
 • Fremtidig vedligeholdelse: En trægarage vil med tiden kræve nogen vedligeholdelse. Træ påvirkes af vind og vejr, og du vil derfor typisk skulle male eller omlakere garagen efter en tidsperiode. Spørg gerne din fagmand om den bedste løsning mht. træbeskyttelse mv.

Find mere nyttig information om reglerne angående garagebyggeri her.

Få et gratis møde om din nye garage

Vil du gerne have professionel og kompetent vejledning om dit garagebyggeri, så vil vi meget gerne hjælpe dig - helt gratis!

Vi tilbyder nemlig vores brugere at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en lokal fagmand om dit garagebyggeri. Det eneste, du behøver gøre, er at indtaste dine kontaktoplysninger i vores prisberegner - vi sørger for at kontakte dig hurtigst muligt herefter.

Dit møde vil finde sted hjemme hos dig, og du bestemmer selv hvornår.

Under dit gratis møde vil du få kompetent vejledning om dine muligheder og svar på dine spørgsmål, og efter mødet vil fagmanden sammensætte et konkurrencedygtigt tilbud til dig, som du på ingen måde er forpligtet til at sige ja til.

Du kan finde en vejledning til prisberegneren og vores samlede service her.

garage-pris.dk