Free cookie consent management tool by TermsFeed Fritstående garage i træ til 1 bil | Beregn din garagepris her

Fritstående garage i træ til 1 bil - Beregn din pris her

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Med vores online prisberegner, kan du hurtigt og nemt beregne en vejledende pris på en fritstående garage i træ - helt gratis og uforpligtende.

Når en garage i træ specialbygges af en professionel håndværker, er man sikret et resultat, der er smukt, velkonstrueret og slidstærkt. Du får muligheden for at vælge præcist den træsort, der passer til den stil, som huset er bygget i, og ydermere er du sikker på, at alle love og regler er overholdt i forbindelse med byggeriet.

Her på siden kan du finde nyttig information om fritstående trægarager til 1 bil.

Du kan finde information om de øvrige former for carporte og garager, som du kan beregne priser på, her.

Sådan beregner du din pris

  1. Vælg ‘Garage’ som første valg i prisberegneren.
  2. Vælg herefter 'Trægarage' og herefter ‘Fritstående’.
  3. Indtast grundarealet i m2.
  4. Som det sidste, skal du vælge, om du vil have et redskabsrum i garagen.
  5. Tryk så ‘Beregn Prisen’, og indtast dine kontaktoplysninger.
  6. Du modtager nu din vejledende pris pr. mail.

Vær opmærksom på, at den pris, som du beregner, er det der hedder en vejledende pris. Det du modtager er altså et prisoverslag eller en ca.-pris. For at få en endelig pris eller et tilbud på en ny garage, er det altid nødvendigt at tale en fagmand personligt.

Om opførelsen af en fritstående garage i træ til 1 bil

  • Materiale:En trægarage kan bygges i langt de fleste hårde træsorter - derfor er der også en god mulighed for at vælge præcist den type træ, der passer til husets overordnede stil og udseende. Blandt træsorterne, som du kan vælge imellem, finder man blandt andet eg, ask, bøg, cedertræ, og lærk. Dertil kan du vælge at dække taget med bl.a. eternit, tagpap, tegl, plast o.l.
  • Størrelse: En garage til 1 bil er typisk på 20-30 m2 i grundareal. Den kan godt bygges både mindre og større end det, da der ingen standardmål er for garager. Størrelsen på en garage vil altid være afhængig af dig og dine behov, samt af hvor mange funktioner garagen skal opfylde. Vil du eksempelvis gerne have et redskabsrum/værksted i din garage, kommer den naturligvis til at være en smule større end ellers.
  • Byggeriets opgaver: I forbindelse med dit garagebyggeri, vil der typisk være visse opgaver, som skal udføres. Blandt disse er fundering, konstruktion af garagens skelet, opbygning/afdækninge af ydervægge, tagkonstruktion og tagdækning, montering af garageport og evt. døre og vinduer, evt. installering af belysning udenfor og indeni garagen.
  • Tilladelser og regler:Husk at få styr på, om der er regler og vedtægter, der skal tages i betragtning, før du bygger ny garage. Alt afhængig af din kommune og din lokalplan, kan der være regler, som kan påvirke dit byggeri, og som du ikke er klar over. Typisk vil du hverken skulle anmelde byggeriet eller søge om byggetilladelse, hvis din garage er 35 m2 stor eller derunder, men spørg gerne en fagmand til råd, hvis du er i tvivl.

Du kan finde informationer, der kan være nyttige i forbindelse med dit garagebyggeri, her.

Få gratis vejledning og et tilbud på dit garagebyggeri

Som en gratis service til vores brugere tilbyder vi at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en lokal fagmand om din nye garage. Vi gør dette for at sikre os, at du får den bedste start på dit garagebyggeri, samt at du kan få en endelig pris på dit byggeprojekt.

For at få dit gratis møde behøver du bare indtaste dine kontaktoplysninger i prisberegneren, så kontakter vi dig snarest muligt herefter.

Fagmanden vil kunne give dig kyndig vejledning og svar på dine spørgsmål. Bagefter vil fagmanden sammensætte et konkurrencedygtigt tilbud på din nye garage - alt sammen helt gratis og uforpligtende.

Du kan læse mere om Garage-pris.dk og vores samlede gratis service til brugerne her.

garage-pris.dk