Free cookie consent management tool by TermsFeed Garage i træ - Pris | Beregn prisen på en trægarage online nu

Ny garage i træ

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Overvejer du at investere i en garage i træ? Prøv vores online prisberegner og få din pris på en trægarage på 2 min. - gratis og uforpligtende.

En garage i træ kan fås i mange forskellige udformninger, prislejer og kvaliteter. Der er utallige saml-selv-sæt på markedet. Ser man en fordel i en trægarage, der er langtidsholdbar, solid og velfunderet, så er den bedste løsning dog at investere i en professionelt opført garage i træ.

Vælger du den professionelle og langtidsholdbare løsning, så har du desuden muligheden for at tilpasse trægaragen til dine særlige behov og ønsker samt til husets udseende og stil.

Garager i træ kan bygges som enkelt- og dobbeltgarager samt fritstående eller som tilbygning.

Du beregner en pris på en garage i træ ved at indtaste din opgave i prisberegneren sammen med din mailadresse - så sender vi dig prisen med det samme.

Hvilke træsorter er gode til en garage i træ?

En garage i træ kan bygges i de fleste hårde træsorter - vælg gerne en træsort, der passer til husets stil og udseende, og der samtidig lever op til dine forventninger mht. holdbarhed og levetid.

Gode trætyper til garager i træ inkluderer bl.a.:

  • Ask
  • Eg
  • Lærketræ
  • Bøg
  • Cedertræ
  • Trykimprægneret træ

Hver træsort har sit eget udseende, sin egen tekstur og sin egen holdbarhed. Søg derfor gerne vejledning hos en fagmand - eks. en tømrer eller en arkitekt - hvis du har brug for hjælp til dit valg af træ til din garage.

Du kan finde nyttig viden til dit garageprojekt her

Indhent et gratis tilbud på en garage i træ

Da vores prisberegner kun er i stand til at levere en overslagspris, tilbyder vi som en gratis service at arrangere et gratis møde med en lokal fagmand, som kan give et tilbud på din nye garage i træ.

Fagmanden vil komme hjem til dig, besigtige din opgave og vejlede dig om dine muligheder. Sammen kan du og fagmanden finde frem til den rette træsort, udformning og stil til din nye garage i træ.

Efter mødet vil fagmanden udarbejde et uforpligtende, konkurrencedygtigt tilbud på din nye trægarage.

For at få dit gratis møde behøver du bare indtaste dine opgave og dine kontaktoplysninger i prisberegneren - vi sørger for at kontakte dig hurtigst muligt.

Du er naturligvis velkommen til at takke nej til dit gratis møde, når vi ringer dig op.

Læse mere om Garage-pris.dk og vores gratis service

garage-pris.dk