Free cookie consent management tool by TermsFeed Dobbelt garage i træ som tilbygning | Pris online på 2 minutter!

Dobbelt garage i træ som tilbygning

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Med vores online prisberegner, som du finder øverst på siden, kan du beregne en vejledende pris på byggeriet af en dobbelt garage i træ som tilbygning til dit hus - helt gratis og uforpligtende.

Når man bygger en garage-tilbygning i træ til to biler, har man muligheden for at tilpasse tilbygningens udseende til husets stil ved det rette materialevalg og den rette konstruktion og design.

Når man får hjælp til at bygge garage-tilbygningen fra en kompetent fagmand, kan man være sikker på at den nye dobbelt garage er solid, holdbar, velkonstrueret, stilren og optimalt tilpasset dine daglige behov.

Her på siden kan du finde nyttig information om en dobbelt garage-tilbygning i træ, herunder en vejledning til hvordan du beregner en vejledende pris på denne opgavetype.

Find beskrivelser af de andre carport- og garagetyper, som du kan beregne priser på, her.

Sådan beregner du en pris på din garagetilbygning

  1. Start med at vælge ‘Garage’ i prisberegneren.
  2. Vælg så ‘Trægarage’ og derefter ‘Tilbygning’.
  3. Indtast grundarealet i m2.
  4. Vælg til sidst, om du vil have et redskabsrum i din garagetilbygning.
  5. Tryk ‘Beregn Prisen’ og indtast dine kontaktoplysninger.

Du vil nu modtage din vejledende pris pr. mail. Vær opmærksom på, at der er tale om et prisoverslag og ikke et tilbud på dit garagebyggeri.

Om byggeriet af en dobbelt garage-tilbygning i træ

  • Materiale: En garage-tilbygning i træ kan bygges i de fleste hårde træsorter, eksempelvis eg, ask, cedertræ, bøg og lærk. Taget på garagen kan desuden dækkes med tegl, tagpap, eternit, plast o.l. Vælg gerne de samme materialetyper som er brugt til huset - dette giver det mest stilrene, fuldendte og harmoniske udseende.
  • Størrelse: En dobbelt garage er en garage, hvor der er plads til to biler. Denne garagetype bygges typisk med et grundareal på ca. 40-50m2, dette afhænger dog af, om man ønsker 1 garageport eller 2, samt om man ønsker et redskabsrum i garagen (vores prisberegner går ud fra et grundareal på 45 m2 til en dobbelt garage af denne type).
  • Byggeriets opgaver: Opgaverne i forbindelse med byggeriet af en garage-tilbygning inkluderer bl.a. udgravning og etablering af et fundament, konstruktion af træskellet og undertag, opbygning og isolering af vægge, el-installationer, eksempelvis til udendørs og indendørs belysning, evt. etablering af afløb, ventilation og lignende, montering af dør og/eller garageport, evt. opbygning af redskabsrum/værksted mv.
  • Tilladelser og regler: Alt efter hvor stor din garage skal være, og hvor tæt på naboskellet den skal bygges, kan der være regler, som skal overholdes i forbindelse med dit byggeri. Det kan være nødvendigt at anmelde byggeriet til kommunen, og er garage-tilbygningen stor nok, kan det være nødvendigt at indhente en byggetilladelse, før du bygger. Tjek gerne bl.a. bygningsreglementet og lokalplanen for at finde ud af, hvordan du skal forholde dig.
  • Fremtidig vedligeholdelse: En trægarage bør vedligeholdes løbende og beskyttes med lak eller maling for at bevare det flotte udseende - hvor ofte og hvor omfattende afhænger af hvilken type træ du vælger, hvilken træbeskyttelse der er anvendt, forholdene på din grund o.l.

Efter din prisberegning

Når du har beregnet en pris på en ny garage med vores prisberegner, vil en af vores kundeservicemedarbejdere sørge for at kontakte dig hurtigst muligt for at hjælp dig videre med dit garagebyggeri.

Vores medarbejder vil vejlede dig om dit projekt og tilbyde dig at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en lokal fagmand, så du kan få en endelig pris/et tilbud på din nye garage.

Er et håndværkermøde ikke aktuelt i din situation, så er du selvfølgelig velkommen til at takke nej til vores kundeservicemedarbejder.

Du kan læse mere om vores prisberegner og vores samlede gratis service til brugerne her.

garage-pris.dk