Free cookie consent management tool by TermsFeed Garagetilbygning i træ - Priser | Beregn prisen på en ny garage

Garagetilbygning i træ - Beregn en pris her

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Med vores online prisberegner kan du hurtigt og nemt beregne en vejledende pris på en trægarage bygget som en tilbygning til en eksisterende ejendom.

Når en trægarage bygges efter dine behov og ønsker, får du en garage-tilbygning, der passer perfekt til dit hus, din bil og din hverdag. Antager man en professionel fagmand til opgaven vil en en garage-tilbygning i træ udformes, så den både er flot, funktionel, solid, og langtidsholdbar.

Her på siden kan du finde en overordnet vejledning om garage-tilbygninger i træ til 1 bil, herunder en vejledning til hvordan du beregner din vejledende pris.

Klik her, hvis du ønsker at finde information om de andre carport- og garagetyper i prisberegneren.

Sådan beregner du en pris på en garage-tilbygning i træ til 1 bil

  1. Start med at vælge ‘Garage’ i prisberegneren øverst på siden.
  2. Vælg ‘Trægarage’ og vælg herefter ‘Tilbygning’.
  3. Indtast grundarealet i m2
  4. Vælg, om du vil have et redskabsrum i garagen.
  5. Tryk ‘Beregn Prisen’, og indtast dine kontaktoplysninger.

Du vil nu modtage din vejledende pris pr. mail. Efter din prisberegning vil en af vores kundeservicemedarbejdere kontakte dig med henblik på at tilbyde at arrangere et gratis møde med en fagmand, der kan give dig en endelig pris/et tilbud på din trægarage.

Læs en vejledning til vores samlede gratis service her.

Om at bygge en garage i træ

  • Materiale: En garage-tilbygning i træ kan opføres i langt de fleste hårde træsorter, herunder ask, eg, bøg, lærk, mv. Vælg gerne den træsort, der passer bedst til husets overordnede udseende og stil for at få det bedste resultat.
  • Størrelse: En garage til 1 bil er oftest mellem 25-30 m2. Det er vigtigt at overveje, at bygger man garagen meget lille, kan det gå ud over husets salgbarhed senere hen, da fremtidige ejere eventuelt ikke vil være i stand til at anvende garagen, hvis den er for lille.
  • Byggeriets opgaver: Når man bygger en trægarage som tilbygning består byggeprocessen af flere forskellige opgaver. Disse inkluderer bl.a.udgravning og støbning af fundament, etablering af gulv, etablering af vægge med eller uden isolering og evt. redskabsrum, tagkonstruktiong og tagdækning, evt. udendørs og indendørs belysning, andre el-installationer, afløb o.l., montering af døre, vinduer og/eller garageport.
  • Tilladelser og regler: Alt efter hvor stor din garage-tilbygning skal være, kan det være nødvendigt at anmelde byggeriet til kommunen eller måske endda indhente byggetilladelse. Det er altid bedst at sikre sig at alle love og regler overholdes før man begynder at bygge. Her kan man blandt andet kontakte kommunen og grundejerforeningen, eller skaffe sig overblik ved at studere lokalplanen og bygningsreglementet.
  • Fremtidig vedligeholdelse: En garage-tilbygning i træ kræver den samme vedligeholdelse som andre trækonstruktioner. Man bør derfor forvente at skulle udføre nogen vedligeholdelse, eks. maling eller lakering, efter en tidsperiode.

Du kan finde mere nyttige informationer om garagebyggeri, byggetilladelser, fundering mv. her.

garage-pris.dk