Free cookie consent management tool by TermsFeed En muret dobbeltcarport er en investering i både dine biler og i din ejendoms værdi og salgbarhed. Beregn prisen på byggeriet af en ny carport her!

Fritstående dobbelt carport (muret)

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Hvad koster en dobbelt muret carport? Prøv vores online prisberegner, og få svaret med det samme - nemt, hurtigt og gratis.

En muret carport til to biler er en investering i både bilernes stand og holdbarhed og i din ejendoms værdi og salgbarhed. En muret carport er et godt valg, når man gerne vil have en holdbar, solid og flot løsning på afskærmning af bilerne fra sne, blade, hagl og andre skadelige elementer.

Her på siden finder du nyttig information om byggeriet af en muret, fritstående dobbelt-carport.

Du kan finde beskrivelser af de andre carport- og garagetyper, som du kan beregne priser på, her.

Sådan beregner du prisen på en dobbelt muret carport

  1. Start med at vælge ‘Carport’ i prisberegneren øverst på siden.
  2. Vælg så ‘Muret’ og herefter ‘Fritstående’.
  3. Indtast grundarealet i m2.
  4. Tryk ‘Beregn Prisen’, og indtast dine kontaktoplysninger.
  5. Du vil nu modtage din vejledende pris pr. mail med det samme.

Det du modtager er en vejledende pris og ikke et tilbud på din carport - for at få et tilbud, anbefaler vi, at du afholder et personligt møde med en fagmand.

Om byggeriet af en fritstående muret dobbelt-carport.

  • Materiale: En carport kan opmures i mursten eller betonbyggesten, som efterfølgende pudses, o.l. Tagdækningen kan udføres i eksempelvis tegl, tagpap, eternit, stål o.l. - vælg gerne materiale, der passer til husets stil og udseende for at få et flot og harmonisk resultat.
  • Størrelse: I en dobbelt carport er det nødvendigt, at der er god plads omkring de to biler. Så selvom størrelsen altid vil bestemmes ud fra dine behov og ønsker, er det en god idé at afsætte god plads til carporten. Typisk vil en dobbelt carport være på mellem 30-40 m2.
  • Byggeriets opgaver: I forbindelse med byggeriet af din carport, vil det være nødvendigt at udføre en række byggeopgaver - heriblandt fundering/støbning af fundament, opmuring at carporten, tagkonstruktion og tagdækning, evt. installering af udendørs belysning, mv.
  • Tilladelser og regler: Alt efter din carports størrelse kan det være nødvendigt at anmelde byggeriet til kommunen eller at søge om byggetilladelse til projektet. Normalt skal man anmelde byggeriet, når carporten har et grundareal på over 35 m2, og er carporten større end 50 m2, så skal du søge om byggetilladelse. Vær desuden opmærksom på, at der kan være servitutter og lokalplaner for din ejendom, der kan have indflydelse på dit byggeri. Er du i tvivl, så spørg en fagmand til råds, eller kontakt eventuelt kommunen direkte.
  • Fremtidig vedligeholdelse: En muret carport er solid og langtidsholdbar, så den har ikke brug for mere vedligeholdelse, end et muret hus har.

Find mere nyttig viden om dit projekt her.

Brug for råd og vejledning om byggeriet af din carport?

Hos Garage-pris.dk vil vi meget gerne hjælpe dig med at komme godt i gang med dit byggeprojekt. Derfor tilbyder vi som en gratis service til dig at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en lokal fagmand om byggeriet af din nye carport.

Til mødet kan du få indsigt i dine muligheder, svar på alle dine spørgsmål samt råd og vejledning fra en erfaren håndværker. Efter mødet vil fagmanden udarbejde et uforpligtende tilbud på byggeriet af din carport til dig.

Dette tilbud er du naturligvis velkommen til at takke nej til, og hvis et gratis møde ikke er relevant i din situation, så er du selvfølgelig også helt fri til at sige ‘nej tak’ til dette.

Du kan læse en vejledning til vores prisberegner og vores samlede gratis service her.

garage-pris.dk