Free cookie consent management tool by TermsFeed Fritstående muret carport til 1 bil | Pris på ny carport på 2 min.

Fritstående muret carport - Beregn en pris

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Med vores online prisberegner kan du hurtigt og nemt beregne en vejledende pris på en en fritliggende muret carport til 1 bil.

En muret carport er ofte en god investering. Når man vælger at opmure carporten, får man en solid, stærk og meget langtidsholdbare løsning til at skærme bilen fra sne, blade og andre elementer året rundt. En velkonstrueret muret carport vil desuden øge din ejendoms værdi og salgbarhed.

Her på siden kan du finde nyttig information om byggeriet af en fritstående muret carport til 1 bil.

Du kan finde informationer om de andre carport- og garagetyper i prisberegneren her.

Sådan beregner du prisen på din carport

 1. Start med at vælge ‘Carport’.
 2. Vælg herefter ‘Muret’ og så ‘Fritstående’.
 3. Indtast grundarealet i m2.
 4. Angiv, om du ønsker et redskabsrum/sideafdækning i forbindelse med din carport.
 5. Tryk ‘Beregn Prisen’ og indtast dine kontaktoplysninger.
 6. Du modtager din vejledende pris pr. mail.

Husk at kigge i dit spamfilter, hvis du ikke ser vores mail i din indbakke. Vær desuden opmærksom på, at det, du modtager, er en vejledende pris og ikke et tilbud på din nye carport.

Om byggeriet af en fritliggende muret carport til 1 bil

 • Materiale: En muret carport opføres typisk i mursten eller betonbyggesten, der pudses efterfølgende. Taget kan dækkes med tegl, tagpap, eternit o.l. Vælg gerne materialer, der passer til husets stil og udseende. Ofte giver det et harmonisk og flot helhedsindtryk at vælge samme materialer til den murede carport, som er anvendt til huset.
 • Størrelse: Der findes ingen standardstørrelser for garager og carporte, men typisk vil en muret carport have et grundareal på ca. 15-25 m2. Den størrelse, der passer bedst til dine behov, kan evt. afklares i fællesskab med en fagmand til dit gratis møde.
 • Byggeriets opgaver: I forbindelse med byggeriet af en muret carport, vil det typisk være nødvendig at udføre opgaver som støbning af fundament/fundering, opmuringen af carporten, konstruktionen af taget og tagdækning, evt. installering af el og lys, evt. afdækning af en eller flere af carportens sider, samt evt. opbygningen af et redskabsrum.
 • Tilladelser og regler: Normalt er det hverken nødvendigt at anmelde byggeriet til kommunen eller søge om byggetilladelse, når din carport er under 35 m2 stor. Dog kan der være lokalplaner eller servitutter for din ejendom, der kan have indflydelse på dine muligheder. Spørg derfor gerne en fagmand til råds, eller kontakt kommunen, hvis du er tvivl.
 • Fremtidig vedligeholdelse: En muret carport er oftest solid og slidstærk og kræver derfor ikke mere vedligeholdelse, end et muret hus gør. Dog kan murværket angribes af murbier, frostskader o.l. ligesom enhver muret bebyggelse.

Find mere nyttig information om dit byggeprojekt her.

Få et gratis møde om din nye murede carport

Som en del af vores gratis og uforpligtende service til vores brugere tilbyder vi, udover prisberegningen, at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en lokal fagmand om din nye carport.

Mødet finder sted hjemme hos dig, og efter mødet er du naturligvis velkommen til at takke nej til fagmandens tilbud.

Et møde med en kyndig fagmand er særligt relevant, hvis du har spørgsmål om dit byggeprojekt, har behov for at få indsigt i alle dine muligheder, og hvis du gerne vil have en endelig pris/et tilbud på en muret carport.

Hvis et gratis møde ikke er relevant i din situation, så er du naturligvis velkommen til at takke nej, når vores kundeservicemedarbejder kontakter dig efter din prisberegning.

Du kan læse mere om Garage-pris.dk og vores gratis og uforpligtende service til brugerne her.

garage-pris.dk