Free cookie consent management tool by TermsFeed Fritstående muret garage (dobbelt) - Beregn din pris her

Fritstående dobbelt garage - Muret

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Vil du gerne vide, hvad det koster at bygge en fritstående muret dobbelt garage, så beregn en vejledende pris med vores online prisberegner, og få prisen tilsendt pr. mail nu.

En muret garage er en god investering. Ikke alene får du effektiv afskærmning af dine biler - din ejendoms salgsværdi og salgbarhed øges også gennem byggeriet af en velkonstrueret og flot ny garage.

Her på siden finder du nyttig information om byggeriet af en fritstående, muret garage til 2 biler.

Du kan finde oplysninger om de andre opgavetyper, som du kan beregne priser på, her.

Sådan beregnes prisen på din garage

 1. Start med at vælge ‘Garage’ som dit første valg.
 2. Vælg nu 'Muret garage' og herefter ‘Fritstående’.
 3. Indtast grundarealet i m2.
 4. Vælg til sidst, om du vil have et redskabsrum i dine garage.
 5. Klik på ‘Beregn Prisen’ og indtast din kontaktoplysninger.
 6. Du modtager nu din vejledende pris pr. mail.

Husk, at det, du beregner, er en vejledende pris. Du modtager altså et prisoverslag (en ca.-pris) og ikke en endelig pris eller et tilbud på din nye garage pr. mail.

Om byggeriet af en dobbelt muret garage

 • Materiale: En muret garage opmures helt eller delvist i mursten eller betonelementer. Tit vælger man også at isolere en muret garage, da dette gør det muligt at opvarme garagen om vinteren. Taget dækkes typisk med materialer som tegl, eternit, stål, tagpap o.l.
 • Størrelse:En dobbelt garage har typisk et grundareal på 40-50 m2, selvom den sagtens kan være både større og mindre end dette. Din garages størrelse vil altid være afhængig af dine ønsker og behov.
 • Byggeriets opgaver:Når man bygger en muret garage, skal man typisk have overblik over og udføre en række opgaver. Blandt disse er fundering, opmuring og isolering af vægge, el-installationer til udendørs/indendørs belysning, tagkonstruktion og tagdækning, montering af garageporte, døre og vinduer, evt. etablering af afløb mv.
 • Tilladelser og regler: Det er vigtigt at have overblik over, hvilke regler og servitutter man skal tage hensyn til, før man bygger. Når en garage har et grundareal på mellem 35 og 50 m2, vil det være nødvendigt at anmelde byggeriet til kommunen, før man bygger. Er garagen større end dette, så skal der søges om byggetilladelse til garagen. Derudover er der regler om placeringen i forhold til naboskellet o.l., der skal tages hensyn til. Spørg gerne en fagmand eller hos kommunen, hvis du er i tvivl.
 • Fremtidig vedligeholdelse: En muret dobbelt-garage er solid og langtidsholdbar, når den er bygget rigtigt. Din garage vil derfor ikke få behov for anden vedligeholdelse, end hvad der er almindeligt for et muret hus.

Du kan finde anden nyttig viden til dit garagebyggeri her.

Få personlig, gratis vejledning om din nye garage

Med vores samlede gratis service kan du ikke bare få en vejledende pris på din nye garage - du kan også få en endelig pris ( også kaldet et tilbud) på dit garagebyggeri.

Vi tilbyder nemlig som en ekstra gratis service at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en lokal fagmand om din nye garage.

Dit møde vil finde sted hjemme hos dig, og du bestemmer selv tidspunktet. Til dit møde vil du få råd og vejledning om dine muligheder og svar på dine spørgsmål. Efter mødet vil fagmanden sammensætte et konkurrencedygtigt tilbud på din nye garage.

NB! Dit møde er helt gratis og uforpligtende. Er du ikke interesseret i et møde, så er du naturligvis velkommen til at takke nej, når vores kundeservicemedarbejder ringer dig op efter din prisberegning.

Læs en vejledning til vores prisberegner og vores samlede service her.

garage-pris.dk