Free cookie consent management tool by TermsFeed Fritstående muret garage til 1 bil | Beregn din garagepris her

Fritstående garage til 1 bil - Muret

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Prøv vores online prisberegner, og få en vejledende pris på en fristående/fritliggende muret garage med det samme - helt gratis og uforpligtende.

En muret garage er en investering i din ejendom. Den murede garage er solid, holdbar, og du endda isolere garagen, så den kan opvarmes om vinteren. Dermed er din bil beskyttet året rundt uanset vejret.

Ofte vil byggeriet af en muret fritstående garage tilmed øge din ejendoms salgbarhed og salgsværdi.

Her på siden kan du finde nyttig viden om at bygge en fritstående muret garage til 1 bil, bl.a. en vejledning til hvordan du beregner en pris på denne opgavetype.

Du kan finde information om de andre typer garager og carporte, som du kan beregne priser på, her.

Sådan beregner du prisen på din nye garage

 1. Start med at vælge ‘Garage’ i prisberegneren.
 2. Vælg nu 'Muret garage' og herefter ‘Fritstående’.
 3. Indtast grundarealet i m2.
 4. Vælg, om du vil have et redskabsrum i din garage.
 5. Tryk ‘Beregn Prisen’, og indtast dine kontaktoplysninger.
 6. Du modtager nu den vejledende pris på garagen pr. mail.

NB! Prisen du beregner er vejledende - det du modtager er ikke et tilbud eller en endelig pris. Ønsker du et tilbud på din nye garage, er det nødvendigt med et personligt møde med en kompetent fagmand.

Om at bygge en muret fritstående garage til 1 bil

 • Materiale: En muret garage kan opmures i mursten af enhver art eller evt. af betonsten. Vælg gerne et materiale, der passer til husets stil og udseende - dette giver oftest det bedste og mest harmoniske indtryk af din ejendom. Tagdækningen kan desuden udføres med materialer som tegl, tagpap, eternit, zink o.l. Spørg gerne din fagmand til råds om den bedste løsning for dig.
 • Størrelse: En fritstående garage til 1 bil er oftest 20-30 m2 i grundareal. Din garage kan sagtens være både større og mindre end dette - der er ingen standardmål som sådan for garager og carporte.
 • Byggeriets opgaver: I forbindelse med byggeriet af din murede garage, vil det typisk være nødvendigt at udføre en række forskellige opgaver. Blandt disse er støbning af fundament, opmuring og isolering af ydervægge, tagkonstruktion og tagdækning, montering af garagedør og evt. vinduer og døre, samt evt. el- og lysinstallationer.
 • Tilladelser og regler: Husk at tjekke, om der er lokalplaner eller servitutter for din ejendom, som kan få indflydelse på dit byggeri, før projektet går i gang. Normalt er det ikke nødvendigt hverken at anmelde byggeriet af en garage eller søge om byggetilladelse, når garagen er under 35 m2 stor. Der kan dog være særlige regler, der gælder i din situation. Spørg gerne din fagmand til råds, eller tag kontakt til kommunen, hvis du har spørgsmål.
 • Fremtidig vedligeholdelse: En muret garage er normalt meget slidstærk og solid, og derfor kræver den ikke anden vedligeholdelse, end dit hus gør. Garagen kan dog udsættes for gener som murbier og frostskader, selvom dette kun sker sjældent.

Find mere nyttig info om tilladelser, regler og anmeldelse af byggeri her.

Få et gratis møde om din nye garage

For at sikre os at du får den bedste start på dit garageprojekt, tilbyder vi at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en lokal fagmand om dit garagebyggeri.

Til dit gratis møde vil du få kompetent vejledning, svar på dine spørgsmål og et godt indblik i dine muligheder. Efter mødet vil fagmanden sammensætte et konkurrencedygtigt tilbud på byggeriet af din nye garage til dig.

Dit møde vil finde sted hjemme hos dig, og du bestemmer selv tidspunktet. Efter mødet er du på ingen måde forpligtet til at tage imod fagmandens tilbud.

Alle dele af vores service er helt gratis og uforpligtende for dig som bruger.

Du kan læse mere om Garage-pris.dk og vores samlede gratis service til brugerne her.

garage-pris.dk