Free cookie consent management tool by TermsFeed Træcarport - pris | Beregn prisen på en carport i træ online

Træcarport - pris

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Vil du gerne vide, hvad en træcarport koster? Beregn en pris på en ny carport med vores online beregner, og få svaret med det samme.

Prisberegneren er nem, hurtig og helt uforpligtende at anvende - du er naturligvis velkommen til at beregne lige så mange priser på Garage-pris.dk, som du har behov på.

En træcarport, som er bygget efter dine særlige ønsker og behov, er en værdifuld investering. I modsætning til mange af de samlesæt, som man finder i byggemarkeder o.l., er en professionelt opført træcarport altid solid, velfunderet, og velkonstrueret.

En træcarport af denne type holder altså i årevis, uanset om det er storm, snevejr eller styrtregn.

Læs mere om carporte og garage her - Opgavetyper

Hvilke træsorter egner sig til en træcarport?

En træcarport kan bygges i de fleste hårde træsorter. Når man får bygget en træcarport, har man en unik mulighed for at opnå et stilrent og moderne udseende.

Blandt gode træsorter til en træcarport finder man:

  • Cedertræ
  • Lærketræ
  • Bøg
  • Ask
  • Eg
  • Trykimprægneret træ

Ofte vil man vælge en træsort, der indfrier forventningerne mht. holdbarhed, udseende og stil. Spørg gerne en fagmand, eksempelvis en tømrer eller en arkitekt, hvis du vil være sikker på at vælge den rette træsort.

Indhent et uforpligtende tilbud på en træcarport her

Det, du beregner med vores online carport-beregner, er en vejledende pris på en ny træcarport. Prisberegneren har altså ikke mulighed for at levere en endelig pris på en ny carport.

Derfor tilbyder vi at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en lokal tømrer, som kan give et uforpligtende tilbud på din nye træcarport.

Mødet vil finde sted hjemme hos dig på et tidspunkt, der passer dig. Her kan fagmanden besigtige opgave, vejlede dig om dine muligheder og give dig svar på dine spørgsmål. Efter mødet sammensætter fagmanden et konkurrencedygtigt tilbud til dig.

Husk, at du til enhver tid kan takke nej til vores og fagmandens service, og at du ikke betaler noget for dit møde.

Læs mere om brugen af vores gratis service her - Betingelser

garage-pris.dk