Free cookie consent management tool by TermsFeed Trægarage - Pris | Beregn en pris på en ny trægarage online

Trægarage - Pris

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Overvejer du at investere i en ny trægarage? Med vores online prisberegner kan du hurtigt og nemt beregne en pris på en ny trægarage.

En professionelt opført trægarage er velkonstrueret, stilren og særligt tilpasset dine behov. I modsætning til ved de samlesæt, som man kan købe i byggemarkeder o.l., kan du være sikker på, at din nye trægarage er solid, langtidsholdbar og velfunderet, når du antager en erfaren tømrer til opgaven.

Du beregner en pris på en trægarage ved at indtaste din opgavetype i prisberegneren sammen med din mailadresse - så sender vi dig din vejledende pris med det samme.

Hvilke træsorter bygger man en trægarage i?

En trægarage kan bygges i de fleste hårde træsorter. Da hver træsort har sin egen holdbarhed, sit eget udseende og tekstur, kan det være en god idé at få vejledning hos en tømrer eller en arkitekt, før man vælger en træsort.

Blandt gode valg til en ny trægarage finder man bl.a.:

  • Eg
  • Ask
  • Bøg
  • Cedertræ
  • Lærk
  • Trykimprægneret træ

Man har gode muligheder for at kombinere træsorterne, således at en trætype anvendes til den bærende konstruktion og en anden til facadebeklædningen mm.

Læs mere om de forskellige trægarager her

Få et tilbud på en ny trægarage

Da vores online prisberegner kun kan levere en overslagspris, tilbyder vi som en gratis service at arrangere et gratis møde med en tømrer, som kan give et tilbud på en ny trægarage.

Fagmanden kommer hjem til dig - du bestemmer selv hvornår - og besigtiger din opgave. Her har du muligheden for at få vejledning, stille spørgsmål og klart få defineret dine ønsker, behov og muligheder. Efterfølgende udarbejder fagmanden et konkurrencedygtigt tilbud på din nye trægarage.

Du får dit gratis møde ved at udføre en prisberegning - indtast dine kontaktoplysninger i beregneren, så sørger vi for at kontakte dig hurtigst muligt herefter.

Er et gratis møde ikke relevant i din situation, så er du naturligvis velkommen til at takke nej, når vi kontakter dig.

Du kan læse en vejledning til vores online og offline service her

garage-pris.dk