Free cookie consent management tool by TermsFeed Dobbelt fritstående carport i træ | Beregn en pris på 2 minutter!

Dobbelt fritstående carport i træ - Beregn pris

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Du kan nemt og hurtigt beregne en vejledende pris på en ny dobbelt fritstående træcarport - vores online prisberegner er helt gratis og uforpligtende at anvende.

Når man bygger en dobbelt carport i træ, investerer man i huset såvel som i bilernes holdbarhed og sikkerhed. En træcarport, der er specialbygget af en professionel fagmand, vil nemlig både øge dit hus’ salgsværdi og salgbarhed.

På denne side kan du læse en overordnet beskrivelse af byggeriet af en dobbelt fritstående carport i træ - hertil finder du også en vejledning til, hvordan du beregner en vejledende pris på denne opgavetyper med vores prisberegner.

Ønsker du information om de øvrige opgavetyper, som du kan beregne priser på, så klik her.

Sådan beregner du prisen på din træcarport

 • Vælg først ‘Carport’ i prisberegneren øverst på siden.
 • Vælg nu 'Træcarport' og herefter ‘Fritstående’.
 • Indtast grundarealet i m2.
 • Angiv nu, om du ønsker et redskabsrum i carporten.
 • Klik på ‘Beregn Prisen’, og indtast dine kontaktoplysninger.
 • Du vil nu modtage din vejledende pris pr. mail (kig gerne i spamfilteret, hvis du ikke kan se mailen i din indbakke).

Vær opmærksom på, at det, du modtager, er en vejledende pris på en nybygget carport - ikke et tilbud eller en endelig pris. Ønsker du et tilbud på byggeriet af en carport, så anbefaler vi, at du gør brug af vores gratis service og får arrangeret et møde med en lokal fagmand.

Om byggeriet af din dobbelt carport i træ

 • Materiale: En dobbelt træcarport kan bygges i de fleste hårde træsorter, bl.a. eg, bøg, ask, cedertræ, og lærk. Taget kan hertil belægges med bl.a. tegl, tagpap, plast, eternit mv. Vælg gerne materiale til din træcarport, der passer til husets overordnede stil og udseende.
 • Størrelse: En dobbelt træcarport skal naturligvis være stor nok til, at carporten har plads til to biler på samme tid. Derudover er der ingen standardmål for carporte. Typisk vil en dobbelt carport have et grundareal på mellem 30-40 m2 (vi anbefaler generelt ca. 35 m2 til en dobbelt carport) - størrelsen vil dog altid være afhængig af dine ønsker og behov.
 • Byggeriets opgaver: I forbindelse med byggeriet af en dobbelt carport i træ, vil man typisk skulle løse en række opgaver, bl.a. udgravning, etablering af fundament, opbygning af den bærende konstruktion og tagkonstruktionen, tagdækning, evt. afdækning af en eller flere af carportens sider, evt. installering af el og lys, afløb mv.
 • Tilladelser og regler: Hvis din carport er 35-50 m2 stor, så er det lovpligtigt, at du anmelder byggeriet til kommunen, før du bygger. Er carporten større end dette, så skal du søge om byggetilladelse. Læs mere om byggetilladelser, anmeldelse af byggeri og andre regler her.
 • Fremtidig vedligeholdelse: En carport i træ vil typisk få brug for vedligeholdelse efter en tidsperiode i form af ny maling, lak eller anden træbeskyttelse. Spørg gerne din fagmand til råds om den bedst og mindst vedligeholdelseskrævende løsning mht. valg af træ og træbeskyttelse.

Find mere nyttig information til dit byggeprojekt her.

Få hjælp til dit byggeprojekt med vores gratis service

Som en ekstra gratis service til vores brugere tilbyder vi at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en lokal fagmand om byggeriet af din træcarport.

Vi gør dette for at sikre os, at du får den bedste start på dit byggeprojekt.

Et gratis møde med en fagmand er særligt relevant for dig, hvis du gerne vil have indblik i dine muligheder, professionel rådgivning og en endelig pris/et tilbud på din nye træcarport.

Fagmanden vil komme hjem til dig på et tidspunkt, som du har aftalt med vores kundeservicemedarbejder, og efter mødet vil du på ingen måde være forpligtet til at tage imod fagmandens tilbud på din nye carport.

Er et gratis møde ikke aktuelt i din situation, så er du naturligvis velkommen til at takke nej, når du taler med vores medarbejder.

Find en vejledning til vores prisberegner og vores samlede gratis service her.

garage-pris.dk