Free cookie consent management tool by TermsFeed Dobbelt sidehængt carport i stål (tilbygning) | Garage-pris.dk

Dobbelt carport i stål som tilbygning/sidehængt

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Prøv vores online prisberegner, og beregn hurtigt og nemt en pris på en dobbelt carport i stål - brugen af prisberegneren er helt gratis og uforpligtende.

En dobbelt carport i stål kan konstrueres så den passer til dine særlige behov og ønsker. Når man får hjælp til opgaven fra en professionel fagmand, kan man være sikker på et resultat, der har det rette udseende, den rette holdbarhed, og som er monteret og funderet på den helt rigtige måde.

På denne side finder du en overordnet oversigt over opgaverne i forbindelse med at få bygget en dobbelt stålcarport, sidehængt eller som tilbygning, herunder en vejledning til hvordan du udfører din prisberegning.

Du kan finde beskrivelser af de andre carport- og garagetyper, som du kan beregne priser på, her.

Sådan beregner du din pris

 1. Start med at vælge ‘Carport’ i prisberegneren øverst på siden og bagefter materialet.
 2. Vælg herefter ‘Sidehængt/tilbygning”.
 3. Indtast nu størrelsen i m2.
 4. Vælg til sidst, om du vil have et redskabsrum tilknyttet carporten.
 5. Tryk ‘Beregn Prisen’, og indtast dine kontaktoplysninger.
 6. Du modtager nu din vejledende pris pr. mail.

Husk at tjekke dit spamfilter, hvis du ikke kan se e-mailen i din indbakke. Vær desuden opmærksom på, at prisen, du modtager, er vejledende - det er altså et prisoverslag, du får tilsendt og ikke et tilbud på en ny carport.

Om byggeprojektet

 • Materiale: Denne type carport udformes typisk i galvaniseret stål. Galvanisering er en proces, hvor man dypper stålet i smeltet zink. Zinkbelægningen påføres for at beskytte stål mod rust. Man kan dertil vælge at afdække sider og tag med eksempelvis træ eller plast.
 • Størrelse: En dobbelt carport er en carport, hvor der er plads til to biler. Der er ingen standardmål for carporte, men du kan regne med at skulle afsætte mindst 30 m2 til en dobbelt carport. En dobbelt carport kan bygges mindre end dette - vær dog opmærksom på, at en for lille carport kan begrænse muligheden for at kunne skifte til en større biltype i fremtiden.
 • Byggeriets opgaver: Typisk vil carporten sammensvejses og færdiggøres på værkstedet, og herefter transporteres den til din adresse. Blandt opgaverne, der skal udføres i forbindelse med monteringen af en stålcarport er udgravning og etablering af fundament, montering af carport (ved sidehængt monteres carporten på siden af dit hus) og evt. installering af udendørs belysning ved carporten.
 • Tilladelser og regler: Der er visse regler og servitutter forbundet med at bygge en nyt carport eller andre former for mindre bygninger på en grund - derfor er det vigtigt at skaffe sig overblik over disse, før man monterer en ny stålcarport. Alt afhængig af størrelsen på din nye carport, kan det være nødvendigt at anmelde byggeriet til kommunen eller søge om byggetilladelse, før man bygger. Spørg gerne en fagperson til råds, hvis du er i tvivl.
 • Fremtidig vedligeholdelse: En stålcarport er meget slidstærk - galvaniseringen beskytter nemlig carporten mod rust. Derfor vil der typisk ikke være behov for nogen særlig vedligeholdelse af carporten. Hvis siderne eller taget er beklædt med træ, kan det dog blive nødvendigt at vedligeholde denne del af carporten.

Find mere nyttig viden om byggeriet af carporte og garager her.

Få et gratis møde om dine nye carport

Som en gratis service til vores brugere tilbyder vi at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en kompetent lokal fagmand om din nye carport. Vi tilbyder dette for at sikre os, at du får den bedste start på dit byggeprojekt.

Dit møde vil foregå hjemme hos dig, du bestemmer selv hvornår, og efter mødet er du fri til at takke nej til fagmandens tilbud på din opgave, hvis det ikke møder dine forventninger.

Under mødet kan du få professionel vejledning om dine muligheder, svar på alle dine spørgsmål og en god snak om dit byggeprojekt. Efter mødet vil fagmanden sammensætte et tilbud på din nye carport til dig med udgangspunkt i dine ønsker til projektet.

Hvis et gratis møde ikke er relevant i din situation, så er du naturligvis velkommen til at takke nej til mødet, når vores kundeservicemedarbejder ringer dig op.

Du kan læse mere om Garage-pris.dk og vores samlede gratis service her.

garage-pris.dk