Free cookie consent management tool by TermsFeed Om Garage-pris.dk | Priser og tilbud på garager og carporte

Om Garage-pris.dk

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på garage pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med din garage-projekt

Beregn prisen her

Garage-pris.dk er en online portal, hvor du kan beregne vejledende priser på byggeri af garager eller carporte og finde nyttig vejledning om dit carport- eller garagebyggeri.

Derudover tilbyder vi at arrangere et gratis håndværkermøde for dig, så du kan få en endelig pris/et tilbud på byggeriet af din nye garage eller carport. Mødet, som finder sted hjemme hos dig, koster ikke noget, og du er ikke forpligtet til at tage imod fagmandens tilbud efter mødet.

Alle dele af vores service er gratis for brugerne af vores hjemmesider.

Du kan læse mere om vilkårene for brugen af vores hjemmeside og vores samlede service her.

Garage-pris.dk og Prisberegning.dk

Garage-pris.dk ejes og drives af Prisberegning.dk A/S. Vi varetager en række fagspecifikke hjemmesider, som har fokus på hvert deres emne og opgavetype inden for håndværk, service, revision og arkitektur.

Vores hovedside Prisberegning.dk dækker alle fag og opgavetyper, og her kan du også finde en oversigt over alle vores prisberegnere og hjemmesider.

Sådan får du et tilbud fra en håndværker

 1. Start med at indtaste din opgave sammen med dine kontaktoplysninger.
 2. Vores medarbejder kontakter dig snarest muligt (normalt i løbet af 1-3 dage). Under jeres samtale spørger medarbejderen ind til opgaven, og når det er relevant, så bookes der et møde ind hjemme hos dig - du bestemmer selv tidspunktet.
 3. Håndværkeren kommer hjem til dig, får en god snak om din opgave og udarbejder så et godt tilbud på din nye garage eller carport.

Dette er altid helt gratis og uforpligtende for dig!

  Vil du være en af vores samarbejdspartnere?

  Hvis du er fagmanden, som vores brugere søger, så vil vi gerne opfordre dig til at kontakte os pr. mail eller telefon og snakke med en af vores kundekonsulenter.

  Vi samarbejder med fagmænd over hele landet og inden for langt de fleste faggrupper, og vi leder altid efter nye, kyndige fagpersoner at samarbejde med.

  Sådan bliver du samarbejdspartner - klik her

  Er du interesseret i at vide mere om et samarbejde med Prisberegning.dk, så kan du ringe til os eller skrive på info@prisberegning.dk.

  garage-pris.dk