Free cookie consent management tool by TermsFeed Dobbelt muret carport som tilbygning | Beregn din pris online nu

Muret carport som tilbygning (dobbelt)

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Du kan hurtigt og nemt beregne en vejledende pris på en muret dobbelt carport som tilbygning med vores online prisberegner - helt gratis og uforpligtende.

En muret carporttilbygning er en god investering - ikke kun i dine biler, men også i salgsværdien og salgbarheden af dit hus. Når man får bygget en carport-tilbygning af en professionel fagmand, er man sikker på et resultat, der passer til huset udseende og stil, er korrekt og solidt udført, og som vil holde sig flot i årevis.

Her på siden kan du finde information om byggeriet af en muret dobbelt carport-tilbygning samt en vejledning til, hvordan du beregner en pris på denne opgavetype.

Du kan klikke her, hvis du ønsker information om de andre carport- og garagetyper.

Sådan beregner du en pris på din murede carport-tilbygning

 1. Start med at vælge ‘Carport’ i prisberegneren.
 2. Vælg nu muret og herefter ‘Sidehængt/tilbygning’.
 3. Indtast grundarealet i m2.
 4. Angiv, om du gerne vil have et redskabsrum/sideafdækninger i forbindelse med din carporttilbygning.
 5. Tryk ‘Beregn Prisen’, og indtast dine kontaktoplysninger.
 6. Du modtager nu din vejledende pris pr. mail.

Husk at tjekke dit spamfilter, hvis du ikke kan se prisoverslaget i din indbakke. Bemærk også, at det, du modtager, er en vejledende pris - altså en ca.-pris - og ikke et tilbud eller en endelig pris.

Om at bygge en muret carport som tilbygning

 • Materiale: En muret carport kan bygges v.h.a. mange forskellige former for mursten og betonsten. Typisk vil det være en god idé at vælge den type mursten, som huset er bygget af for at få et flot, harmonisk og stilrent resultat. Dertil har man desuden muligheden for at vælge imellem flere forskellige materialer til tagdækningen, herunder tagpap, eternit, tegl o.l.
 • Størrelse: En dobbelt carport er en carport, hvor der er plads til 2 biler - derfor er det også vigtigt, at der er godt med plads. Der er ingen standardmål for carporte, men typisk kan det være en god idé at regne med at afsætte mindst 30-35 m2 til carporten.
 • Byggeriets opgaver: I forbindelse med byggeriet af carporten vil man typisk skulle udføre følgende opgaver: udgravning, etablering af fundament, opmuring, opbygning af tagkonstruktion, tagdækning, og evt. el-installationer til udendørs belysning o.l.
 • Tilladelser og regler: Det er altid bedst at tjekke bygningsreglementet, lokalplanen og hos grundejerforeningen, før du bygger. Der kan være regler, servitutter og lignende ang. højden på carporten, afstanden til naboskellet og størrelsen på din carport.
 • Fremtidig vedligeholdelse: En muret carport er ofte mere solid og slidstærk end eksempelvis en carport i træ, så derfor vil det typisk ikke være nødvendigt med særlig vedligeholdelse af carporten. Dog kan en muret carport rammes af de samme skader som enhver anden muret bygning, eksempelvis angreb af murbier, frostskader o.l., selvom dette sker meget sjældent.

Find mere nyttig viden om byggetilladelser, byggeprocessen, valg af materialer mv. her.

Få et gratis møde om dit byggeprojekt

Som en gratis service til dig, der overvejer at bygge en ny carport eller garage, tilbyder vi at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en lokal fagmand om dit byggeprojekt.

Mødet vil finde sted hjemme hos dig på et tidspunkt, som du selv bestemmer. Efter mødet er du på ingen måde forpligtet til at tage imod fagmandens tilbud på din nye carport-tilbygning.

Et møde med en fagmand om byggeriet af en ny carport, er særligt nyttig, hvis du gerne vil have kyndig vejledning om dine muligheder, en professionel vurdering af dit byggeprojekt og en endelig pris på din nye carport-tilbygning.

For at få dit gratis møde behøver du bare indtaste dine kontaktoplysninger i prisberegneren øverst på siden - vi sørger for at kontakte dig hurtigst muligt herefter. Du er også velkommen til at ringe til os direkte, hvis du gerne vil have aftalt dit gratis møde med det samme.

Du kan læse mere om Garage-pris.dk og vores gratis service til brugerne her.

garage-pris.dk