Free cookie consent management tool by TermsFeed Muret carport til 1 bil som tilbygning | Beregn en pris online

Carport til 1 bil som tilbygning - Muret

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Prøv vores online prisberegner og få indblik i prisen for en ny muret carport-tilbygning med det samme - helt gratis og uforpligtende.

Når man bygger en muret carport som tilbygning til sit hus, investerer man ikke kun i bilens levetid og holdbarhed, men også i husets værdi og salgbarhed. Med hjælp fra en professionel fagmand kan man opnå et resultat, der ser flot ud, er solidt og sikkert og gør hverdagen enklere og mere behagelig for husets beboere.

Her på siden kan du finde vejledning og information om murede carport-tilbygninger til 1 bil.

Ønsker du også information om de andre former for carporte og garager, som du kan beregne priser på, så klik her.

Sådan beregner du prisen på en muret carport-tilbygning

 1. Vælg som det første ‘Carport’ i prisberegneren øverst på siden.
 2. Vælg nu 'Muret garage' og så ‘Sidehængt/tilbygning’.
 3. Indtast grundarealet i m2.
 4. Angiv, om du ønsker et redskabsrum i din carport.
 5. Tryk ‘Beregn Prisen’, og indtast dine kontaktoplysninger.
 6. Du vil nu modtage din vejledende pris pr. mail.

Kig med fordel i dit spamfilter, hvis du ikke kan se dit prisoverslag i din indbakke. Vær også opmærksom på, at det er en vejledende pris, du beregner, og ikke et tilbud eller en endelig pris.

Om at bygge en muret carport som tilbygning

 • Materiale: En muret garage kan opføres i alle former for mursten og desuden også i betonbyggesten. Det er ofte en god idé at vælge det samme materiale, som dit hus er bygget af - dette giver typisk det mest harmoniske og flotte helhedsindtryk.
 • Størrelse: Der er ingen standardmål på garager og carporte - størrelsen afhænger altid af dine behov og ønsker. Typisk vil en carport til 1 bil dog have et grundareal på 15-25 m2, selvom en enkelt carport både kan bygges mindre og større end dette.
 • Byggeriets opgaver: Når man bygger en tilbygning af enhver art, er der visse opgaver forbundet med byggeriet. Blandt disse finder man udgravning, støbning/etablering af fundament, opmuring, opbygning af tagkonstruktion, tagdækning, evt. installering af el til udendørs belysning, mv.
 • Tilladelser og regler: Det er vigtigt at skaffe sig indblik i de gældende regler og love før man bygger en ny carport eller garage. Der kan være regler om højden på carporten, afstanden til naboskellet og andre faktorer, der kan få indflydelse på dit byggeri, som du skal regne med i dine planer. Søg gerne oplysninger i bygningsreglementet, hos grundejerforeningen og i lokalplanen.
 • Fremtidig vedligeholdelse: En muret carport er en solid og langtidsholdbar konstruktion, der ofte ikke kræver megen vedligeholdelse. Der kan naturligvis opstå den type skader, som af og til også opstår i andet murstensbyggeri, eksempelvis angreb af murbier og frostskader på murværket.

Klik her og find mere nyttig viden om byggeriet af din carport eller garage.

Få et gratis møde om din nye carport hjemme hos dig

Hos Garage-pris.dk tilbyder vi at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en lokal fagmand om din nye carport-tilbygning, så du kan komme godt i gang med dit byggeprojekt.

Denne service koster ikke noget, og du forpligter dig på ingen måde til at tage imod fagmandens tilbud efter mødet.

Til dit gratis møde kan du få en god snak med en kyndig fagmand fra dit lokalområde, vejledning om dine muligheder og svar på alle dine spørgsmål. Efter mødet vil fagmanden sammensætte et konkurrencedygtigt tilbud på byggeriet af din carport-tilbygning - på den måde får du fuldstændigt klarhed over prisen for din carport-tilbygning.

Er et gratis håndværkermøde ikke relevant i din situation, så er du naturligvis velkommen til at takke nej, når vores kundeservicemedarbejder kontakter dig efter din prisberegning.

Du kan læse en vejledning til vores prisberegner og vores samlede service her.

garage-pris.dk