Free cookie consent management tool by TermsFeed Muret garage til 1 bil - Tilbygning | Beregn din pris på 2 minutter!

Muret garage til 1 bil - Tilbygning

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Brug vores gratis og uforpligtende online prisberegner til at beregne en vejledende pris på en muret garage-tilbygning til 1 bil - nemt, hurtigt og effektivt.

En muret garagetilbygning er en værdifuld investering - en garage-tilbygning, der er korrekt og flot udført kan både øge dit hjems værdi og gøre huset nemmere at sælge senerehen. Når man får professionel hjælp til byggeprojektet, får man et resultat, der er solidt, flot og bygget, så det passer perfekt til huset og familien.

Siden her handler om murede garagetilbygninger - nedenfor kan du bl.a. finde en vejledning til, hvordan du beregner en pris på denne opgavetype.

Leder du efter en anden garagetype? Du kan finde information om de øvrige carport- og garagetyper her.

Sådan beregner du en pris på en muret garage-tilbygning til 1 bil

 1. Vælg ‘Garage’ i prisberegneren øverst på siden.
 2. Vælg så ‘Muret garage’ og herefter ‘Tilbygning’.
 3. Indtast grundarealet i m2.
 4. Vælg herefter om du vil have et redskabsrum i din garage.
 5. Tryk ‘Beregn Prisen’ og indtast dine kontaktoplysninger.
 6. Du vil nu modtage din vejledende pris pr. mail.

NB! Det du beregner er en vejledende pris i modsætning til en endelig pris/et tilbud. Den endelige pris på din nye garage kan kun fastsættes i samarbejde med en fagmand.

Om at bygge en muret garage

 • Materialer: En muret garage kan bygges af mursten, betonbyggesten eller lignende byggematerialer - vælg gerne den samme type mursten og tagdækning, som er blevet brugt til huset for at opnå god harmoni og stilrenhed.
 • Størrelse: En garage til en enkelt bil har typisk et grundareal på ca. 20-30 m2. Størrelsen vil altid afhænge af dine præferencer og behov. Husk, at det er bedst at tage højde for fremtiden, når du bestemmer, hvor stor din garage-tilbygning skal være. En garage, som man kan anvende, selvom man har en større biltype, kan gøre huset lettere at sælge og øge husets værdi.
 • Byggeopgaver: Blandt opgaverne, som typisk skal udføres i forbindelse med byggeriet af en muret garage-tilbygning, finder man bl.a. udgravning, støbning af fundament og garagegulv, evt. etablering af dræn og afløb, el-installationer, eksempelvis udendørs og indendørs belysning, stikkontakter mv., opmuring af mure, tagkonstruktion og tagdækning, montering af døre, vinduer og garageporte.
 • Tilladelser og regler: Hvis man skal bygge en mindre garage-tilbygning under 30 m2, behøver man normalt ikke at anmelde byggeriet til kommunen - det er dog bedst altid at tjekke, om der er regler og servitutter, der påvirker dit byggeri, før du begynder at bygge.
 • Fremtidig vedligeholdelse: En muret tilbygning behøver ingen anden vedligeholdelse end det øvrige hus. Dog kan garagen blive angrebet af de samme gener som enhver anden muret bygning, eksempelvis murbier og frostskader på murværket.

Du kan finde en vejledning til byggeprocessen her.

Få gratis vejledning om din murede garage-tilbygning

For at sikre os at du nemt kan få den bedste vejledning om byggeriet af din nye garage, tilbyder vi at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en lokal fagmand hjemme hos dig.

Til dit møde vil du få svar på alle dine spørgsmål, råd og vejledning om dine muligheder og en endelig pris/et tilbud på din nye garage. Efter mødet er du på ingen måde forpligtet til at tage imod fagmandens tilbud.

Alle dele af vores service til vores brugere er fuldstændigt gratis og uforpligtende.

Du er altså velkommen til at takke nej til mødet, når vores kundeservicemedarbejder ringer dig op efter din prisberegning.

Læs mere om Garage-pris.dk og vores samlede gratis service her.

garage-pris.dk