Free cookie consent management tool by TermsFeed Dobbelt muret garage som tilbygning | Online pris på 2 min.

Dobbelt muret garage - Tilbygning

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Du kan hurtigt og nemt beregne en vejledende pris på en muret garage-tilbygning med plads til 2 biler (dobbelt) med vores online prisberegner.

Vores online prisberegner er fuldstændigt gratis og uforpligtende at anvende. Du er velkommen til at beregne lige så mange priser på garager og carporte, som du har lyst til.

Derudover tilbyder vi at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en lokal fagmand om dit garage-projekt. Når man får bygget sin garage-tilbygning til to biler med hjælp fra en kvalificeret og kompetent fagmand, så er man sikret et resultat, der er flot, korrekt opført, solidt og som overholder alle regler og love.

Denne side handler om byggeriet af en dobbelt muret garage-tilbygning - hertil finder du også en vejledning til, hvordan du beregner en pris på denne garagetype.

Du kan finde oplysninger om de andre former for garager og carporte, som du kan beregne priser på, her.

Sådan beregner du en pris på din nye garage-tilbygning

 1. Vælg ‘Garage’ som første valg i prisberegneren.
 2. Vælg så ‘Muret garage’ og vælg herefter ‘Tilbygning’.
 3. Indtast grundarealet i m2.
 4. Vælg til sidst, om der skal være redskabsrum i garagen.
 5. Tryk ‘Beregn Prisen’ og indtast dine kontaktoplysninger.
 6. Du modtager nu din vejledende pris pr. mail.

Vær opmærksom på, at det du modtager er en vejledende pris. Det, du modtager, er altså ikke en endelig pris på dit garagebyggeri. En endelig pris/et tilbud kan kun fastsættes i samarbejde med en fagmand.

Om byggeriet af en ny muret dobbelt garage-tilbygning

 • Materialer: En muret garage-tilbygning kan bygges af mursten af alle typer - vælg dog gerne den samme slags mursten, som er anvendt til byggeriet af dit hus. Dette giver det flotteste og mest harmoniske udseende. Til taget kan man eksempelvis anvende tegl, tagpap, eternit, plast o.l.
 • Størrelse: En dobbelt garage skal selvfølgelig være stor nok til at kunne opbevare to biler på samme tid. Derudover er der ingen standardmål for garagetilbygninger til to biler. Typisk vil en dobbelt garagetilbygning dog have et grundareal på ca. 40-50 m2.
 • Byggeopgaver: I forbindelse med byggeprojektet vil det bl.a. være nødvendigt at udføre de fleste af følgende opgaver: udgravning, støbning af fundament og garagegulv, evt. etablering af dræn og afløb, el-installationer, eksempelvis udendørs og indendørs belysning, stikkontakter mv., opmuring af mure, tagkonstruktion og tagdækning, montering af døre, vinduer og garageporte. Nogle opgaver vil dog variere og eventuelt bortfalde alt efter behov og ønsker.
 • Tilladelser og regler: En dobbelt garagetilbygning vil typisk have et grundareal på mere end 35 m2 - hvis den er under 35 m2, er det dog ikke lovpligtigt at anmelde byggeriet eller søge tilladelse hos kommunen - er den over 35 m2 vil det være nødvendigt at anmelde byggeriet til kommunen eller indhente byggetilladelse til din nye garage. Derudover er det vigtigt at være sikker på, at byggeriet overholder alle regler og love opstillet i bygningsreglementet BR10, lokalplanen osv.
 • Fremtidig vedligeholdelse: En muret garage-tilbygning er solid, slidstærk og langtidsholdbar. Dog kan garagen rammes af samme skader og gener som dit hus, herunder tagskader, frostskader o.l., men overordnet set vil den murede garage ikke kræve nær så megen vedligeholdelse som eksempelvis en trægarage.

Du kan læse mere om garagebyggeriet og selve byggeprocessen her.

Få gratis vejledning om din garage-tilbygning hjemme hos dig

Vil du gerne vide mere om dine muligheder for at få bygget en muret garage-tilbygning til 2 biler, så kan du med fordel benytte dig af vores gratis service til brugerne.

Vi tilbyder, som en ekstra service til vores brugere, at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en lokal fagmand om dit garagebyggeri.

Dit gratis møde, som vil blive afholdt på et tidspunkt, som du vælger, vil finde sted på din adresse. Under mødet vil du få gratis vejledning om dine muligheder, svar på dine spørgsmål og en endelig pris/et tilbud på din nye garage.

Det tilbud som du modtager fra fagmanden, er uforpligtende - du er altså fri til at takke nej til fagmandens tilbud efter jeres møde.

Er du ikke interesseret i et gratis møde, så er du velkommen til at takke nej, når vores kundeservicemedarbejder kontakter dig.

Læs mere om prisberegneren og vores samlede gratis service her.

garage-pris.dk